סלט ירקות צלויים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט ירקות צלויים

מנה עשירה בכל טוב, שיכולה לשמש כתוספת נהדרת למנגל או כמנה בפני עצמה לאורחים הטבעונים. מתכון של השף שגיא אזולאי ממסעדת לבן

דרגת קושי: קל
ירקות צלויים על המנגל
אפרת ליכטנשטט
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1 צרור אספרגוס

3 יחידות בקצ'ואי

1 חבילה ברוקיני

1 חבילה פלפלים זעירים ללא גרעינים

1 חבילה פטריות מלך היער פרוסות

לתיבול:

2 כפות שמן זית

כף תימין קצוץ

2 שיני שום כתושות

1 כפית מלח דק

הוראות הכנה

בקערה גדולה מערבבים את כל הירקות עם חומרי התיבול וצולים על האש עד להשחמה קלה. מעבירים לקערה ומגישים.

טיפים

להשלמת החוויה אפשר להגיש את העוף עם צ'יפס שהוכן בתנור - חותכים תפוחי אדמה ובטטה, מקפיצים בקערה עם מעט שמן זית, פלפל ומלח וזורקים בתנור עוד לפני העוף (לוקח להם קצת יותר זמן כדי להיות קריספיים ממש).



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות