מתכון

סלט ירקות צלויים על האש

מנה עשירה בכל טוב, שיכולה לשמש כתוספת נהדרת למנגל או כמנה בפני עצמה לאורחים הטבעונים. מתכון של השף מוטי דוד ממסעדת "אדום"

מוטי דוד, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים2
מוטי דוד, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
ירקות צלויים על המנגל
צילום: אפרת ליכטנשטט

רכיבים

  • 1 צרור אספרגוס
  • 3 יחידות בקצ'ואי
  • 1 חבילה ברוקיני
  • 1 חבילה פלפלים זעירים ללא גרעינים
  • 1 חבילה פטריות מלך היער פרוסות

לתיבול

  • 2 כפות שמן זית
  • כף תימין קצוץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית מלח דק

הוראות הכנה

בקערה גדולה מערבבים את כל הירקות עם חומרי התיבול וצולים על האש עד להשחמה קלה. מעבירים לקערה ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ