מתכון |

שיפודי שישליק דגים ברוטב אסיאתי

מכירים את השישליק הבשרי? כאן אנחנו מכינים שישליק מדגים, בתיבול אסיאתי. מתכון של מוטי דוד ממסעדת "אדום"

מוטי דוד, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שיפודי דגי ים אסיאתיים
מוטי דוד, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:
קל

עייפים כבר משיפודי קבב, פרגיות ושישליק? נסו לעשות שיפודי דגים ובמקרה הנוכחי מנה טעימה של דגי ים בשרניים ועסיסיים במרינדה אסיאתית כיפית וחריפה.

רכיבים

למרינדה

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה ומניחים בתוכם את הדגים למשך חצי שעה-שעה.

משפדים את הדגים על שיפודים מעץ וצולים על המנגל כחצי דקה מכל צד. מגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ