שיפודי דגי ים אסיאתיים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון שיפודי דגי ים אסיאתיים

כולנו מכירים את השישליק הבשרי. כאן אנחנו מכינים שישליק מדגים, בתיבול אסיאתי

דרגת קושי: קל
שיפודי דגי ים אסיאתיים
אפרת ליכטנשטט

עייפים כבר משיפודי קבב, פרגיות ושישליק? נסו לעשות שיפודי דגים ובמקרה הנוכחי מנה טעימה של דגי ים בשרניים ועסיסיים במרינדה אסיאתית כיפית וחריפה.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

ל-6 מנות:

300 גרם פילה סלמון נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות גדולות

300 גרם פילה טונה אדומה נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות גדולות

300 גרם פילה מוסר ים נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות גדולות

6 שיפודי עץ

למרינדה:

שליש כוס רוטב סויה

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

חצי כף ג'ינג'ר טרי מגורד

2 כפיות שמן סומסום

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה ומניחים בתוכם את הדגים למשך חצי שעה-שעה.

משפדים את הדגים על שיפודים מעץ וצולים על המנגל כחצי דקה מכל צד. מגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות