"שקית הפתעות" של פילה סלמון, תרד ופטריות עם סלסה אננס - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון "שקית הפתעות" של פילה סלמון, תרד ופטריות עם סלסה אננס

מנה קיצית, מזינה ובריאה וטריק קטן שגורם לסלמון לא להתייבש על המנגל. מתכון של שגיא אזולאי שף מסעדת לבן

דרגת קושי: קל
פילה סלמון בשקית הפתעות
אפרת ליכטנשטט

סלמון הוא דג שנוטה להתייבש בקלות, ולכן המעטפה יוצרת מין סיר אידוי קטן, שלא נותן לדג להתייבש ויוצר מנה עשירה בטעם ובניחוחות קיץ

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 3

רכיבים

ל-6 מנות:

לסלסה:

חצי אננס טרי ובשל מקולף וחתוך לקוביות קטנות

1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

כפית פלפל צ'ילי קצוץ

1 כף פטרוזיליה קצוצה

1 כף כוסברה קצוצה

1 בצל סגול בינוני קצוץ

כפית סוכר

כפית חומץ יין אדום

חצי כפית מלח דק

1 כף עלי נענע קצוצים

2 כפות שמן זית

 

לשקית הפתעות:

6 יחידות פילה סלמון (או כל דג ים אחר) ללא עצמות, במשקל 180 גם ליחידה

6 יחידות פטריות מלך היער פרוסות דק

2 כוסות עלי תרד שטופים

 

למרינדה:

כפית מלח דק

שליש כפית פלפל שחור גרוס

2 כפות שמן זית

כפית תימין קצוץ

2 שיני שום כתושות

1 לימון פרוס דק עם הקליפה

 

הוראות הכנה

לסלסה: לערבב את כל החומרים בקערה ולשמור לפחות חצי שעה.

לשקית ההפתעות: בעזרת נייר אפייה ונייר כסף יוצרים מעטפה שתוכל להכיל מנת דג ומעט תרד ופטריות.

למרינדה: מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה.

שופכים כף מרינדה בכל שקית עם דג וירקות. סוגרים את השקית היטב, מניחים על המנגל וצולים כ-6 דקות מכל צד.

מגישם את השקית פתוחה, עם כף מסלסת האננס.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות