מתכון |

פילה סלמון מפתיע על הגריל עם תרד, פטריות וסלסה אננס

סלמון על האש עם טריק קטן שגורם לו לא להתייבש על המנגל. מתכון של מוטי דוד שף מסעדת "אדום"

מוטי דוד, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
פילה סלמון בשקית הפתעות
מוטי דוד, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:
קל

סלמון הוא דג שנוטה להתייבש בקלות, ולכן המעטפה יוצרת מין סיר אידוי קטן, שלא נותן לדג להתייבש ויוצר מנה עשירה, עסיסית וקלילה בו זמנית

רכיבים

לסלסה

לשקית הפתעות

למרינדה

הוראות הכנה

לסלסה: לערבב את כל החומרים בקערה ולשמור לפחות חצי שעה.

לשקית ההפתעות: בעזרת נייר אפייה ונייר כסף יוצרים מעטפה שתוכל להכיל מנת דג ומעט תרד ופטריות.

למרינדה: מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה.

שופכים כף מרינדה בכל שקית עם דג וירקות. סוגרים את השקית היטב, מניחים על המנגל וצולים כ-6 דקות מכל צד.

מגישם את השקית פתוחה, עם כף מסלסת האננס.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ