חזה מולארד צלוי במשרת עשבי תיבול - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חזה מולארד צלוי במשרת עשבי תיבול

לא ברור למה מעט מדי ישראלים אוכלים מולארד, אבל הגיע הזמן לעשות תיקון

דרגת קושי: קל
חזה מולארד צלוי במשרת עשבי תיבול
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

2 יחידות חזה מולארד שלמות

1 גבעול טימין טרי

עלי מרווה

פלפל שחור גרוס

מלח גס

שמן זית

הוראות הכנה

קוצצים את עשבי התיבול. יוצקים מעט שמן זית לקערה ומוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, מעט מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.

חורצים את שכבת השומן של נתחי חזה המולארד, אך לא את הבשר עצמו. מכניסים את הנתח למשרה למשך שעה.

מדליקים מנגל עם שכבת גחלים נמוכה או מזיזים מעט את הגחלים, כדי לא ליצור חום גבוה מדי, וצולים את הצד השומני תחילה למשך 10 דקות. הופכים את הנתח וצולים 8 דקות נוספות. מוציאים מהגריל ומניחים את הבשר למנוחה במשך דקה. לאחר מכן פורסים בעזרת סכין חדה לפרוסות דקות ומגישים לצד ירקות קלויים ואיולי שום-דבש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות