מתכון

איך מכינים שקדי עגל ונתח קצבים על האש

לא עוד פרגית או אנטרקוט, הגיע הזמן לשדרג את הפיתה עם שקדי עגל ונתח קצבים. מתכון של השף יהב ג'ינו (ממסעדת הגריל ג'ינוס)

יהב ג'ינו, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
יהב ג'ינו, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
פיתות שחיתות של ג'ינוס

רכיבים

  • 150 גרם שקדי עגל
  • 150 גרם נתח קצבים
  • שום כתוש
  • אורגנו
  • בצל סגול חתוך לרבעים
  • עגבניות תמר צהובות
  • שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

בקערה מערבבים שמן זית, שום כתוש, מלח גס (מעט), פלפל שחור גרוס ואורגנו. מושחים את המשרה על שקדי העגל, נתחי הבשר והירקות או משרים אותם בו.

צולים תחילה את הירקות עד להשחמה.

צולים את השקדים וממליחים בעדינות תוך כדי. מוצאים שמשחימים.

צולים את נתח הקצבים בשלמותו משני הצדדים, עד רמת העשייה הרצויה, ופורסים לפרוסות דקות לאחר סיום הצלייה.

ממלאים פיתה בשרנית בכל המרכיבים. מומלץ להזליף מעט טחינה ירוקה.

תגובות