פיתה שחיתות או שחיתות בפיתה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פיתה שחיתות או שחיתות בפיתה

לא עוד פרגית או אנטרקוט, הגיע הזמן לשדרג את הפיתה עם שקדי עגל ונתח קצבים. מתכון של השף יהב ג'ינו (ממסעדת הגריל ג'ינוס)

דרגת קושי: קל
פיתות שחיתות של ג'ינוס
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

150 גרם שקדי עגל

150 גרם נתח קצבים

שום כתוש

אורגנו

בצל סגול חתוך לרבעים

עגבניות תמר צהובות

שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

בקערה מערבבים שמן זית, שום כתוש, מלח גס (מעט), פלפל שחור גרוס ואורגנו. מורחים את המשרה על השקדים, נתח הבשר והירקות.

צולים תחילה את הירקות עד להשחמה.

צולים את השקדים וממליחים בעדינות. צולים את נתח הקצבים בשלמותו משני הצדדים, עד רמת העשייה הרצויה, ופורסים לפרוסות דקות לאחר סיום הצלייה.

ממלאים פיתה בשרנית בכל המרכיבים. מומלץ להזליף מעט טחינה ירוקה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות