צלעות טלה בגריל בלימונים וזעתר טרי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון צלעות טלה בגריל בלימונים וזעתר טרי

אם כבר פתחתם את הגריל, למה לבזבז אותו על פרגיות? השף שאול בן אדרת (מהתרנגול הכחול) ממליץ על צלעות טלה ולשדך אליהן רוטב לימוני נעים

4 מנות דרגת קושי: קל
צלעות טלה בגריל בלימונים וזעתר
מוטי מילרוד
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

1 ק"ג צלעות טלה פרוס בעובי 1 ס"מ

3 שיני שום כתוש

6 ענפי זעתר טרי

2 כפות שמן זית

מיץ מ-2 מלימונים סחוטים

1 כף דבש

מלח

פלפל גרוס

למרינדה:

שמן זית

מיץ מלימונים סחוטים

1 כף דבש

זעתר טרי

שום כתוש

מלח

פלפל גרוס

הוראות הכנה

לערבב את כל מרכיבי המרינדה.

להשרות את הצלעות ללילה במרינדה.

לצלות על גריל 2 דקות מכל צד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות