עוגת גבינה ותותים - מתכונים לשבועות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת גבינה ותותים

הכינו את הצידנית לפיקניק כי אתם הולכים להפתיע עם עוגת גבינה ותותים (או כל פרי אחר), שאפשר להגיש גם בצנצנות אישיות. מתכון של רגב יחזקאל

דרגת קושי: קל
עוגת גבינה עם תותים
דורעם גונט
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 4

רכיבים

לתחתית:

200 גרם ביסקוויטים

70 גרם חמאה מומסת

למלית הגבינה:

750 גרם גבינת מסקרפונה

250 גרם גבינה לבנה 5% שומן

1 כוס סוכר

4 ביצים

200 גרם שמנת חמוצה

לרוטב תותים:

1/2 קילו תותים חתוכים לרבעים

250 גרם סוכר

הוראות הכנה

במעבד מזון טוחנים ביסקוויטים ומוסיפים את החמאה, מהדקים לתחתית תבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא. בסיר קטן שמים את התותים והסוכר על אש בינונית לחצי שעה.

מחממים תנור ל-120 מעלות. שמים את המסקרפונה, הגבינה הלבנה והסוכר בקערה עם מקציף ומערבבים כ-5 דקות. מוסיפים את הביצים ומערבבים עוד 3 דקות, מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

מוזגים חצי מתערובת הגבינה על תחתית הביסקוויטים ואופים כחצי שעה, מוציאים מהתנור, שמים את התותים ומעל את שארית תערובת הגבינה, אופים עוד שעה. מוציאים מהתנור ונותנים לעוגה להצטנן. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות