פיצה ביאנקה עם גורגונזולה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פיצה ביאנקה עם גורגונזולה

מי אמר שלמנגל או פיקניק צריך לקחת רק בשר? לשף רגב יחזקאל ממסעדת פיקניק יש המלצה ליפצה שתשרוד את טלטולי הדרך

דרגת קושי: קל
פיצה ביאנקה עם גורגונזולה
עופר וקנין
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

לבצק:

2 וחצי כוסות קמח לבן

3/4 כוס מים

1/2 שקית שמרים יבשים

2 כפות שמן זית

1 כף מלח

1 כף סוכר

לתוספות:

1 כף גבינת מסקרפונה

1 כף גבינת גורגונזולה

חצי כפית טימין קצוץ

50 גרם גבינת מוצרלה לפיצה

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-250 מעלות.

מכניסים את כל חומרי הבצק מלבד המים לקערה עם וו לישה. לשים כ-4 דקות במהירות איטית תוך הוספה הדרגתית של המים, ולשים 4 דקות נוספות במהירות גבוהה. יוצרים כדור ומכסים במגבת לחה לשעה.

פותחים את הבצק על רשת לפיצה, בעזרת מזלג יוצרים חריצים בבצק ומכניסים לתנור ל-2 דקות. מורחים על הבצק את גבינת המסקרפונה ומפזרים מעל את המוצרלה והטימין. מפוררים את גבינת הגורגונזולה באופן שווה מעל הבצק. אופים בתנור עוד 4 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות