מתכון

פיצה ביאנקה עם גורגונזולה

מי אמר שלמנגל או פיקניק צריך לקחת רק בשר? לשף רגב יחזקאל ממסעדת פיקניק יש המלצה ליפצה שתשרוד את טלטולי הדרך

רגב יחזקאל, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים1
רגב יחזקאל, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
פיצה ביאנקה עם גורגונזולה
צילום: עופר וקנין

רכיבים

לבצק

  • 2 וחצי כוסות קמח לבן
  • 3/4 כוס מים
  • 1/2 שקית שמרים יבשים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף מלח
  • 1 כף סוכר

לתוספות

  • 1 כף גבינת מסקרפונה
  • 1 כף גבינת גורגונזולה
  • חצי כפית טימין קצוץ
  • 50 גרם גבינת מוצרלה לפיצה

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-250 מעלות.

מכניסים את כל חומרי הבצק מלבד המים לקערה עם וו לישה. לשים כ-4 דקות במהירות איטית תוך הוספה הדרגתית של המים, ולשים 4 דקות נוספות במהירות גבוהה. יוצרים כדור ומכסים במגבת לחה לשעה.

פותחים את הבצק על רשת לפיצה, בעזרת מזלג יוצרים חריצים בבצק ומכניסים לתנור ל-2 דקות. מורחים על הבצק את גבינת המסקרפונה ומפזרים מעל את המוצרלה והטימין. מפוררים את גבינת הגורגונזולה באופן שווה מעל הבצק. אופים בתנור עוד 4 דקות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ