שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רגב יחזקאל, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
צילום: עופר וקנין

רכיבים

  • 1/4 כוס שמן זית
  • ענף טימין
  • ענף רוזמרין
  • ענף אורגנו
  • 1 שן שום פרוס
  • 1 כפית מלח
  • 1 צנצנת ארטישוק רומאי משומר

הוראות הכנה

מחממים במחבת את כל המרכיבים מלבד הארטישוק, עד לריכוך השום. מורידים מהאש ומעבירים לכלי אחר לקירור. חותכים את הארטישוק לרבעים ומוסיפים לשמן שהתקרר. מניחים במקרר ללילה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ