ארטישוק כבוש מתכון - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ארטישוק כבוש לפיקניק

ארטישוקים כבושים בצנצנות שממש נעים לפתוח כמנות אישיות לסועדים במנגל, בבית או בפיקניק, לפי מתכון של השף רגב יחזקאל ממסעדת פיקניק

דרגת קושי: קל
צנצנת ארטישוק
עופר וקנין
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1/4 כוס שמן זית

ענף טימין

ענף רוזמרין

ענף אורגנו

1 שן שום פרוס

1 כפית מלח

1 צנצנת ארטישוק רומאי משומר

הוראות הכנה

מחממים במחבת את כל המרכיבים מלבד הארטישוק, עד לריכוך השום. מורידים מהאש ומעבירים לכלי אחר לקירור. חותכים את הארטישוק לרבעים ומוסיפים לשמן שהתקרר. מניחים במקרר ללילה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות