פוקצ'ה אנטיפסטי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פוקצ'ה אנטיפסטי

כל ארוחה צריכה פחמימה נעימה ומנחמת וזו מתאימה במיוחד לפיקניק, במקום פיתה. מתכון של השף רגב יחזקאל ממסעדת פיקניק

דרגת קושי: קל
פוקצ'ה אנטיפסטי
עופר וקנין
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 3

רכיבים

לבצק:

1/2 2 כוסות קמח לבן

3/4 כוס מים

1/2 שקית שמרים יבשים

2 כפות שמן זית

1 כף מלח

1 כף סוכר

לתוספות:

1 פלפל אדום פרוס

חצי חציל פרוס

חצי קישוא פרוס

חצי כפית מלח גס

2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

מכניסים את כל חומרי הבצק מלבד המים לקערה עם וו לישה. לשים כ-4 דקות במהירות איטית, תוך הוספה הדרגתית של המים, ולשים 4 דקות נוספות במהירות גבוהה. יוצרים כדור ומכסים במגבת לחה לשעה.

בינתיים קולים את הירקות על הגריל.

מרדדים את הבצק לצורת אליפסה ומניחים על תבנית אפייה משומנת בשמן זית. מניחים את הירקות על הבצק, מפזרים מלח גס ושמן זית. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, כ-15 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות