סלט אנטיפסטי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט אנטיפסטי

גרסה קצת אחרת לסלט ירוק, מרעננת ופריכה ממתכון של השף רגב יחזקאל ממסעדת פיקניק

דרגת קושי: קל
סלט אנטיפסטי
עופר וקנין
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 3

רכיבים

2 שומר פרוס לפרוסות בעובי אצבע

1 חבילה שעועית ירוקה רחבה חתוכה לשניים

2 כרישה פרוס באלכסון

1 לימון פרוס דק

3 כפות שמן זית

1 כפית טימין קצוץ

1 כפית שום כתוש

חצי כפית מלח גס

מיץ מ-2 לימונים

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

חולטים את השומר במים 2 דקות ומעבירים למי קרח.

צולים את השומר, הכרישה והלימון על הגריל.

מערבבים את כל החומרים יחד בקערה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות