מתכון

סלט אנטיפסטי

גרסה קצת אחרת לסלט ירוק, מרעננת ופריכה ממתכון של השף רגב יחזקאל ממסעדת פיקניק

רגב יחזקאל, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רגב יחזקאל, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
סלט אנטיפסטי
צילום: עופר וקנין

רכיבים

  • 2 שומר פרוס לפרוסות בעובי אצבע
  • 1 חבילה שעועית ירוקה רחבה חתוכה לשניים
  • 2 כרישה פרוס באלכסון
  • 1 לימון פרוס דק
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית טימין קצוץ
  • 1 כפית שום כתוש
  • חצי כפית מלח גס
  • מיץ מ-2 לימונים
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

חולטים את השומר במים 2 דקות ומעבירים למי קרח.

צולים את השומר, הכרישה והלימון על הגריל.

מערבבים את כל החומרים יחד בקערה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ