מתכון

רוטב פסטו כוסברה

ליד הבשר במנגל או בפסטה, כרוטב לסלט או כמטבל. השף רגב יחזקאל ממסעדת פיקניק עם מתכון לפסטו שישדרג כל מנה

רגב יחזקאל, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רגב יחזקאל, שף אורח
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים
דרגת קושי:קל
פסטו כוסברה

רכיבים

  • 2 צרורות כוסברה
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • כוס אגוזי מלך
  • כפית מלח
  • חצי כוס שמן זית
  • 2 שיני שום
  • מיץ מלימון 1
  • גרידה מחצי לימון

הוראות הכנה

קוצצים את כל המרכיבים מלבד השמן במעבד מזון, עד שמתקבלת מחית חלקה. מוסיפים את השמן ומפעילים שוב את מעבד המזון עד שמתקבל מרקם אחיד.

תגובות