פסטו כוסברה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פסטו כוסברה

ליד הבשר במנגל או בפסטה, כרוטב לסלט או כמטבל. השף רגב יחזקאל ממסעדת פיקניק עם מתכון לפסטו שישדרג כל מנה

דרגת קושי: קל
פסטו כוסברה
עופר וקנין
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 3

רכיבים

2 צרורות כוסברה

1 צרור פטרוזיליה

כוס אגוזי מלך

כפית מלח

חצי כוס שמן זית

2 שיני שום

מיץ מלימון 1

גרידה מחצי לימון

הוראות הכנה

קוצצים את כל המרכיבים מלבד השמן במעבד מזון, עד שמתקבלת מחית חלקה. מוסיפים את השמן ומפעילים שוב את מעבד המזון עד שמתקבל מרקם אחיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות