מתכון |

רוטב פסטו כוסברה

ליד הבשר במנגל או בפסטה, כרוטב לסלט או כמטבל. השף רגב יחזקאל ממסעדת פיקניק עם מתכון לפסטו שישדרג כל מנה

רגב יחזקאל, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רגב יחזקאל, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
צילום: עופר וקנין

רכיבים

  • 2 צרורות כוסברה

  • 1 צרור פטרוזיליה

  • כוס אגוזי מלך

  • כפית מלח

  • חצי כוס שמן זית

  • 2 שיני שום

  • מיץ מלימון 1

  • גרידה מחצי לימון

הוראות הכנה

קוצצים את כל המרכיבים מלבד השמן במעבד מזון, עד שמתקבלת מחית חלקה. מוסיפים את השמן ומפעילים שוב את מעבד המזון עד שמתקבל מרקם אחיד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ