סלט עדשים שחורות עם צימוקים ושקדים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט עדשים שחורות עם צימוקים ושקדים

לשפית שיראל ברגר (ממיס קפלן) יש מתכון לסלט עדשים טבעוני שכולם הולכים לבקש אותו מכם, ולא יאמינו כמה קל הוא

דרגת קושי: קל
סלט עדשים שחורות עם צימוקים ושקדים
דודו בכר

סלט פשוט וקל להכנה, שהופך בקלות לכוכב האירוע בזכות שפע טעמים ומרקמים נהדרים. כך תהיו מוכנים לרגע שבו יבקשו מכם את המתכון.

15תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 5

רכיבים

2 כוסות עדשים שחורות, שטופות

1 כוס עלי בזיליקום שלמים

1 כוס כוסברה קצוצה

1/4 כוס צימוקים בהירים, קצוצים

1/4 כוס זיתים סוריים מגולענים וקצוצים

1/4 כוס שקדים מולבנים, קצוצים

קליפה מגורדת מלימון שלם

1 כף חומץ תפוחים

1/4 כוס שמן זית

1 כפית מלח ים אטלנטי

הוראות הכנה

מניחים את העדשים בסיר, ממלאים בשפע מים (ללא מלח) ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-20 דקות או עד שהעדשים רכות אך לא מתפרקות. מסננים ומניחים להצטנן.

מעבירים את העדשים לקערה, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות