נקניקיית גזר של מיס קפלן - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון נקניקיית גזר ביתית של מיס קפלן

הגרסה הביתית והקלה יותר להכנה של אחת המנות המדוברות של השנה - נקניקיית הגזר של מיס קפלן

דרגת קושי: קל
נקניקיית גזר ביתית
דודו בכר

במקור, הנקניקייה שהפכה למנת הדגל שלנו מוברשת בג'ק דניאל'ס ומנמנמת במעשנת במשך שעות ארוכות, לפני שהיא מונחת על לחמנייה וייטנאמית מאודה עם תוספות מושקעות כמו איולי פשתן פיקנטי ובצל סגול כבוש. כאן אנחנו מביאות את הגרסה הביתית והקלה יותר להכנה, שאתם מוזמנים להניח בלחמנייה עם תוספות שאתם אוהבים.

14תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 (12)

רכיבים

ל-4 מנות:

4 גזרים בינוניים, קלופים

למשרה:

1/3 כוס שמן זית

2 כפות ויסקי

1 כף פפריקה מעושנת

1 כפית מלח ים אטלנטי

הוראות הכנה

מערבבים היטב את חומרי המשרה.

מניחים את הגזרים בקופסה ויוצקים עליהם את נוזלי המשרה. מוודאים שהגזרים עטופים בנוזלים, מכסים ומאחסנים במקרר למשך 12 שעות לפחות. מערבבים והופכים מדי כמה שעות, כדי שהגזר יספוג טעמים מכל הכיוונים.

מחממים תנור ל-200 מעלות.

עוטפים כל גזר בנייר כסף, מניחים על רשת התנור וצולים במשך כחצי שעה, עד שהגזרים רכים. ניתן להכין עד לשלב זה ולשמור במקרר עד לשעת הברביקיו.

כשהמנגל כבר דולק מחלצים את הגזרים מנייר הכסף וצולים על הגריל 4-3 דקות מכל צד. מגישים בלחמנייה עם חסה אייסברג, טבעות בצל סגול ורטבים שאוהבים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות