פחליאני - ממרח ירק גרוזיני - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פחליאני - ממרח ירק גרוזיני

אין משתה גיאורגי שאינו שלם בלי הפחליאני - משהו בין ממרח למטבל מלא באגוזים וירק וכאן עם תרד, גזר וסלק, ממתכון של איגור ויינברג ממסעדת סופרה

דרגת קושי: קל
פחליאני
תומר אפלבאום
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

למסת אגוזים:

 

1 ק"ג אגוזים טחונים

 

1 חבילה כוסברה

 

12 שיני שום

 

2 יח' צ’ילי חריף

 

1 כפית שאטה

 

1 כפית חמאלי סונאלי

 

1 כפית מלח

 

1/3 כוס חומץ 5%

 

2 כפיות שמיר קצוץ 

הוראות הכנה

 לערבב את כל המרכיבים ולייצר מסה בסיסית.

 לבשל 5 גזרים קלופים, לצנן אותם ולטחון.

 לבשל 5 סלקים, לקלף ולצנן.

 להפשיר 1/2 ק"ג תרד קפוא ולסחוט היטב את העלים.

פחאלי של כל אחד מהירקות בונים ביחס של 2/3 מסה אגוזים ו-1/3 מסה של הירק.

 להגיש עם זרעי רימונים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות