איך מכינים כרוב כבוש גרוזיני - קפוסטה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון איך מכינים כרוב כבוש גרוזיני - קפוסטה

לא מעט חמוצים וכבושים עולים על השולחן הגרוזיני. השף איגור ויינברג (ממסעדת סופרה) אוהב במיוחד את הכרוב

דרגת קושי: קל
קפוסטה
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

3 ראשי כרוב לבן

1.5 ק"ג סלק

3 יח' פלפל צ’ילי אדום

3 ראשי שום

3 גבעולי סלרי שלמים

3 + כפות מלח

2 ליטר מים

פלפל שחור שלם – לפי הטעם

עלי דפנה – לפי הטעם

10 יח' פלפל אנגלי

ציפורן – לפי הטעם

הוראות הכנה

להרתיח את המים עם מלח, פלפל, עלי דפנה וציפורן.

לחתוך את הכרוב לשמיניות ואת הסלק לטבעות בעובי 0.8-0.5 מ"מ.

בסיר גדול לשים שכבות של כרוב, סלק וכרוב, להוסיף טבעות פלפל חריף וסלרי ולהמשיך ככה, שכבות-שכבות. השכבה האחרונה תהיה סלק.

לשים את המרינדה קרה עד לכיסוי כל הירקות.

לסגור עם מכסה או צלחת ולשים משקולת.

אחרי 3 ימים לטעום, להוסיף מלח לפי הצורך ולהעביר את המכל למקרר.

הכרוב מוכן אחרי יומיים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות