גלילות חציל גרוזיניות טבעוניות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון גלילות חציל גרוזיניות טבעוניות

בדירג'אני הן גלילות חציל ממולאות באגוזים בסגנון גרוזיני של השף איגור ויינברג ממסעדת סופרה

דרגת קושי: קל
בדירג’אני
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 4

רכיבים

4 יח' חצילים

למלית:

200 ג' אגוזי מלך

חופן גרגירי כוסברה טחונים

חופן שאטה

חופן חמאלי סונלי

1 בצל לא גדול קצוץ

חופן כוסברה טרייה

חופן פטרוזיליה

זרעי רימונים

חומץ רגיל או מלח לימון

מלח – לפי הטעם

הוראות הכנה

לפרוס את החצילים לאורך, לפרוסות בעובי 5-4 מ"מ.

לטגן בשמן עמוק עד לקבלת צבע צהוב.

לשים על נייר סופג ולצנן.

לערבב את כל מרכיבי המילוי.

לשים 1 כפית של מילוי בקצה של פרוסת חציל ולגלגל.

להגיש עם זרעי רימון וכמה ענפי כוסברה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות