מתכון

גלילות חציל גרוזיניות טבעוניות

בדירג'אני הן גלילות חציל ממולאות באגוזים בסגנון גרוזיני של השף איגור ויינברג ממסעדת סופרה

איגור ויינברג, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים1
איגור ויינברג, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
בדירג’אני
צילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • 4 יח' חצילים

למלית

  • 200 ג' אגוזי מלך
  • חופן גרגירי כוסברה טחונים
  • חופן שאטה
  • חופן חמאלי סונלי
  • 1 בצל לא גדול קצוץ
  • חופן כוסברה טרייה
  • חופן פטרוזיליה
  • זרעי רימונים
  • חומץ רגיל או מלח לימון
  • מלח – לפי הטעם

הוראות הכנה

לפרוס את החצילים לאורך, לפרוסות בעובי 5-4 מ"מ.

לטגן בשמן עמוק עד לקבלת צבע צהוב.

לשים על נייר סופג ולצנן.

לערבב את כל מרכיבי המילוי.

לשים 1 כפית של מילוי בקצה של פרוסת חציל ולגלגל.

להגיש עם זרעי רימון וכמה ענפי כוסברה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ