מתכון |

סלט גיאורגי

חלק בלתי נפרד משולחן המאזטים הגיאורגי כולל סלט ירקות, כך תגוונו את הסלט הקצוץ הישראלי שלכם. מתכון של השף איגור ויינברג ממסעדת סופרה

איגור ויינברג, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איגור ויינברג, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
סלט גיאורגי
צילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • 2 יח' מלפפון מקולף
  • 2 יח' עגבנייה אדומה ובשרנית
  • 1/2 בצל סגול פרוס לחצי עיגולים
  • 2 כפות עלי כוסברה קרועים
  • 1 כף עלי פטרוזיליה קרועים
  • 1 כף עלי בזיליקום סגול
  • 1 כפית פלפל צ’ילי טרי, חתוך לטבעות
  • 3 כפות שמן חמניות לא מזוקק
  • 1 כף חומץ טבעי 5%
  • מלח ופלפל שחור גרוס טרי – לפי הטעם

הוראות הכנה

לחתוך מלפפון ועגבנייה לפרוסות עבות, להוסיף בצל, פלפל צ’ילי ועשבי תיבול, מלח, פלפל, שמן וחומץ, לערבב היטב ולהגיש.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ