סלט גיאורגי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט גיאורגי

חלק בלתי נפרד משולחן המאזטים הגיאורגי כולל סלט ירקות, כך תגוונו את הסלט הקצוץ הישראלי שלכם. מתכון של השף איגור ויינברג ממסעדת סופרה

דרגת קושי: קל
סלט גיאורגי
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

2 יח' מלפפון מקולף

2 יח' עגבנייה אדומה ובשרנית

1/2 בצל סגול פרוס לחצי עיגולים

2 כפות עלי כוסברה קרועים

1 כף עלי פטרוזיליה קרועים

1 כף עלי בזיליקום סגול

1 כפית פלפל צ’ילי טרי, חתוך לטבעות

3 כפות שמן חמניות לא מזוקק

1 כף חומץ טבעי 5%

מלח ופלפל שחור גרוס טרי – לפי הטעם

הוראות הכנה

לחתוך מלפפון ועגבנייה לפרוסות עבות, להוסיף בצל, פלפל צ’ילי ועשבי תיבול, מלח, פלפל, שמן וחומץ, לערבב היטב ולהגיש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות