טרטר טונה אדומה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טרטר טונה אדומה

מנה קיצית וקלילה בהשפעה יפנית המבוססת על חומרי גלם טריים מאוד. מתכון של השף דרור שושן ממסעדת קמפאי

4 מנות דרגת קושי: קל
טרטר טונה אדומה
אליהו הרשקוביץ
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

לטרטר:

300 ג' טונה אדומה טרייה מאוד, חתוכה לקוביות של 0.5 על 0.5 ס''מ

40 ג' בצל שאלוט קצוץ דק

5 ג' צ'ילי אדום קצוץ דק

5 ג' ג'ינג'ר טרי קצוץ דק

5 ג' עירית קצוצה דק

1 ג' מלח ים

1 ג' פלפל שחור גרוס טרי

20 ג' רוטב סויה יפנית

30 ג' שמן זית עדין איכותי

 

לרוטב פונזו דאשי:

50 ג' מים

3 ג' אבקת דאשי

50 ג' סויה יפנית

15 ג' מיץ יוזו  

15 ג' חומץ אורז

15 ג' סוכר

 

לקישוט:

1 כף מיונז איכותי, מעורבב עם חצי כפית משחת וסאבי

1 כף קוביות קטנטנות של דייקון או צנונית

הוראות הכנה

לרוטב:

להמיס את הדאשי בכף מים חמים, להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב.

להרכבת המנה:

לערבב בקערה את כל חומרי הטרטר.

לסדר את הטרטר ברינג עגול על קערית הגשה.

לצקת מסביב לטרטר את הרוטב.

לקשט כל טרטר בנקודת וסאבי מיונז ומעליה טוביקו שחור.

לצד הטוביקו לקשט בקוביות דייקון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות