מתכון

מרק טום צ'יט וו-סן (אטריות שעועית)

בשר, טופו, ירקות ואטריות בקערה אחת

יריב ולק סונאן מלילי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
יריב ולק סונאן מלילי, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מרק טום צ'יט וו-סן

רכיבים

  • 100 ג' בשר פרגית נקי וקצוץ דק דק (כמו טחון גס)
  • 70 ג' טופו חתוך לקוביות
  • 50 ג' אטריות שעועית שקופה (להשרות במים שעתיים לפני)
  • 2 מניפות פטריות יער
  • 8 יחידות פטריות שמפיניון חתוכות לחצי
  • שני פרחי כרובית מפורקים לפרחים קטנים
  • גבעול סלרי אמריקאי חתוך לרצועות דקות
  • 3 עלי כרוב סיני חתוך גס
  • 4 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק
  • 4 גבעולי כוסברה קצוץ דק
  • 2 שיני שום מטוגנות עד השחמה עדינה
  • סויה בהירה
  • 11/2 וחצי ליטר ציר עוף צח

הוראות הכנה

מרתיחים את ציר המרק. מוסיפים את החומרים, למעט הכרוב הסיני, העוף הקצוץ, הכוסברה והשום.

מבשלים 4 דקות בלבד.

מוסיפים את העוף למשך שתי דקות בישול.

מוסיפים את הכרוב הסיני לחצי דקה נוספת.

מוסיפים את האטריות למשך דקה של בישול.

מגישים בצלחת. זורים מעל את הכוסברה והבצל הירוק יחדיו. מזליפים מעט סויה בהירה ומתבלים עם מעט מלח לפי הטעם.

תגובות