מרק טום יאם דג - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק טום יאם דג

מנה אופיינית לארוחת ערב ארוכה או למשתה תאילנדי

דרגת קושי: קל
מרק טום יאם דג
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 2

רכיבים

דג לברק עם הראש, חתוך לרוחב לראש ועוד ארבע פרוסות

2.5 בצלים פרוסים לרצועות

עגבנייה גדולה מחולקת ל-8

200 ג' פטריות שמפיניון חצויות

150 ג' פטריות יער קרועות

8 גבעולי בצל ירוק חתוך גס

12 פיסות שורש גלנגל

20 עלי קפיר ליים

4 גבעולי למון גראס טרי ללא עלים

צרור כוסברה

8 כפות רוטב מי דגים (נאם פלה)

8 כפות לימון סחוט

פלפל חריף יבש כתוש

2 ליטרים מים

הוראות הכנה

מבשלים את כל התבלינים במים עם ראש הדג כעשר דקות.

מוספים את כל הירקות ואת פרוסות הדג ומבשלים כארבע דקות עם רוטב מי הדגים. מוסיפים מלח לפי הטעם.

מוסיפים את הכוסברה ומיץ הלימון ומכבים את האש.

מגישים לצד קערות אורז לבן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות