מתכון

תירס על האש עם טריק

קונים תירס טרי ושומרים על העלים שלו. הם יהפכו את התירס הזה לאחד שתרצו להכין בכל פעם

אסף שנער, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
תירס על הגריל
תירס על הגרילצילום: דודו בכר
אסף שנער, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל

עכשיו התחילה עונת התירסים המתוקים. זהו אחד הדברים היותר פשוטים והיותר טעימים שאפשר לעשות עם תירס, בלי לבשל אותו במים כי הוא מתוק ומלא במיץ טעם והעשן עושה לו רק טוב.

רכיבים

  • קלחי תירס מתוק
  • חמאה
  • מלח
  • פלפל שאטה גרוס (לא לילדים)

הוראות הכנה

מורידים את הסיבים מהתירס
פותחים את העלים הירוקים שעוטפים את התירס (אך לא מורידים אותם)
מורחים את התירס בחמאה וקצת מלח וקצת שאטה גרוס (לא לילדים)
סוגרים את העלים בחזרה
מגלגלים לאט על הגריל ל-5 דקות בכל צד.
אם רוצים, בצד אפשר להוסיף עוד קצת מלח וחמאה מומסת.

תגובות