אנטיפסטי סברס - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון אנטיפסטי סברס

הסברס הוא חומר גלם נהדר לשימוש במטבח הים־תיכוני: הוא משתדך מצוין לשמן זית, לימון, חומץ בלסמי ועלים טריים ומקסים להגיש אותו כאנטיפסטי

4 מנות דרגת קושי: קל
אנטיפסטינסברס
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

4 סברס קלופים וחתוכים לרבעים

2 כפות שמן זית
1 כפית חומץ בלסמי מצומצם
מעט מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס
1/2 אבוקדו פרוס לפלחים דקים
עלי נענע או בזיליקום או עלי מיקרו שטופים
שבבי פרמזן

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בה את רבעי הסברס.

מזליפים שמן זית וחומץ בלסמי, זורים מלח ופלפל וצולים חצי שעה.

מצננים מעט ומעבירים לצלחת הגשה יפה.

מסדרים ביניהם פלחי אבוקדו, עלי נענע, שבבי פרמזן, מזליפים מעל עוד שמן זית, חומץ בלסמי מצומצם, ומעט מלח ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות