מתכון

אנטיפסטי סברס

הסברס הוא חומר גלם נהדר לשימוש במטבח הים־תיכוני: הוא משתדך מצוין לשמן זית, לימון, חומץ בלסמי ועלים טריים ומקסים להגיש אותו כאנטיפסטי

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
אנטיפסטינסברס

רכיבים

  • 4 סברס קלופים וחתוכים לרבעים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית חומץ בלסמי מצומצם
  • מעט מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס
  • 1/2 אבוקדו פרוס לפלחים דקים
  • עלי נענע או בזיליקום או עלי מיקרו שטופים
  • שבבי פרמזן

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בה את רבעי הסברס.

מזליפים שמן זית וחומץ בלסמי, זורים מלח ופלפל וצולים חצי שעה.

מצננים מעט ומעבירים לצלחת הגשה יפה.

מסדרים ביניהם פלחי אבוקדו, עלי נענע, שבבי פרמזן, מזליפים מעל עוד שמן זית, חומץ בלסמי מצומצם, ומעט מלח ומגישים.

תגובות