מתכון

סלט סברס חריף

לסברס יש יכולת ספיגה אדירה של טעמים ולכן משתדך מצוין לשמן זית, חומץ בלסמי ועלים. לימור לניאדו תירוש מכינה סלט סברס שעוד לא אכלתם

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
סלט סברס

רכיבים

  • 4 סברס קלופים וחתוכים לרבעים
  • 1/4 בצל סגול פרוס דק
  • 1/4 כוס עלי כוסברה שטופים ומיובשים
  • צ'ילי אדום טרי פרוס לעיגולים דקים
  • 50–100 גרם גבינת עזים רכה מפוררת
  • 1 כף שומשום קלוי

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מעט מלח

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את כל החומרים, מוזגים מעל את הרוטב ומגישים מיד.

תגובות