סלט סברס חריף - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט סברס חריף

לסברס יש יכולת ספיגה אדירה של טעמים ולכן משתדך מצוין לשמן זית, חומץ בלסמי ועלים. לימור לניאדו תירוש מכינה סלט סברס שעוד לא אכלתם

4 מנות דרגת קושי: קל
סלט סברס
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

4 סברס קלופים וחתוכים לרבעים

1/4 בצל סגול פרוס דק
1/4 כוס עלי כוסברה שטופים ומיובשים
צ'ילי אדום טרי פרוס לעיגולים דקים
50–100 גרם גבינת עזים רכה מפוררת
1 כף שומשום קלוי

לרוטב:

2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
מעט מלח

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את כל החומרים, מוזגים מעל את הרוטב ומגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות