הכנת רויאל – המילוי הבסיסי לקיש - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון הכנת רויאל – המילוי הבסיסי לקיש

המילוי לקיש אפוי נקרא "רויאל" ועשוי בדרך כלל משמנת מתוקה, ביצים ומעט מלח. את הרויאל ניתן לערבב עם מרכיבים נוספים, מלוחים או מתוקים, אבל אין קיש שלם בלעדיו. מתכון של הקונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה מקונדיטוריית ביסקוטי

דרגת קושי: קל
בסיס לקיש
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 5

רכיבים

2 ביצים

250 מ"ל שמנת מתוקה

חצי כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור

קורט אגוז מוסקט טחון

כף קמח

הוראות הכנה

מערבבים את הביצים והשמנת המתוקה עד שמתקבלת תערובת אחידה.

בקערה נפרדת מערבבים את התבלינים והקמח, מוסיפים לתערובת ומערבבים, עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.

 

טיפים

כדי לקבל גרסה קלילה יותר של הרויאל, אפשר להמיר מחצית מהשמנת המתוקה בחלב.

לגרסה עשירה יותר, אפשר להוסיף לרויאל 100 גרם גבינה מפוררת כדוגמת מוצרלה, רוקפור או גאודה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות