קיש תרד וריקוטה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קיש תרד וריקוטה

שילוב איטלקי קלאסי – הרכות של הריקוטה משתלבת נפלא עם תרד טרי ומולידה קיש עדין ולא משתלט

דרגת קושי: קל
קיש ריקוטה ותרד
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 2.5 1 5 3

רכיבים

500 גרם עלי תרד שטופים קצוצים גס

2 שיני שום כתושות

קורט מלח ופלפל

כף שמן זית

250 גר' גבינת ריקוטה

50 גר' גבינת פרמזן מגוררת

50 גר' גבינת מוצרלה מגוררת

הוראות הכנה

מכינים את הבצק הפריך

מכינים את הרויאל

מאדים את עלי התרד עם שום, שמן זית, מלח ופלפל במחבת רחבה מכוסה, עד שהתרד מאבד מנפחו ומפריש נוזלים (לא יותר מ-5 דקות).

מסננים ומקררים את המלית.

מערבבים את התרד עם הריקוטה, הגבינות והרויאל ויוצקים על הקלתית שבתבנית.

אופים בחום של 170 מעלות 40-30 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות