קיש בצל, כרישה ויין לבן - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קיש בצל, כרישה ויין לבן

תקראו לה פראסה, לוף או כרישה – עם טעם מתקתק וארומה נהדרת היא משתלבת נפלא במלית לקיש בצל. שילוב היין הלבן מעצים את טעמי הבצל ומוסיף לעסיסיות המלית

דרגת קושי: קל
קיש בצל, כרישה ויין לבן
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3 בצלים חתוכים דק

1 כרישה חתוכה דק

100 גר' חמאה

קורט מלח ופלפל

כף קמח

חצי כוס יין לבן

3 גבעולי בצל ירוק קצוצים

כף טימין קצוץ

כף בזיליקום קצוץ

50 גר' גבינת קשקבל מגורדת

50 גר' גבינת פטה או גבינה בולגרית מפוררת

הוראות הכנה

מכינים את הבצק הפריך

מכינים את הרויאל

במחבת רחבה מטגנים בחמאה את הבצל והכרישה עד לשקיפות.

מוסיפים מלח, פלפל וקמח ומערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה.

מוסיפים את היין הלבן ומאדים 5 דקות.

מקררים ומערבבים את מלית הבצל עם הגבינות, התבלינים, הרויאל והבצל הירוק.

מסדרים את המלית על הקלתית ואופים בחום של 170 מעלות למשך 30-40 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות