מתכון

קיש בצל, כרישה ויין לבן

תקראו לה פראסה, לוף או כרישה – עם טעם מתקתק וארומה נהדרת היא משתלבת נפלא במלית לקיש בצל. שילוב היין הלבן מעצים את טעמי הבצל ומוסיף לעסיסיות המלית

שף קונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה, קונדיטוריית ביסקוטי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קיש בצל, כרישה ויין לבן
צילום: דודו בכר
שף קונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה, קונדיטוריית ביסקוטי
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

תגובות