מתכון

טירמיסו של פלורינה

טירמיסו אלוהי ששווה כל קלוריה וכל דקת הכנה שלו

יוחנן ברנשטיין, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
יוחנן ברנשטיין, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
טירמיסו של פלורינה
צילום: בן יוסטר

רכיבים

לג'לטין

לסירופ סוכר

לקרם מסקרפונה

הוראות הכנה

בקערה קטנה מערבבים ג'לטין עם המים הקרים ומשאירים על השיש כ-20 דקות (הג'לטין יתפח).

במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את גבינת המסקרפונה במהירות נמוכה כ-2 דקות, עד שהגבינה חלקה.

מעבירים את המסקרפונה לקערה גדולה, שבה נכין את המוס.

מקציפים במיקסר את הביצה והחלמונים במהירות בינונית.

בסיר קטן מרתיחים סוכר ומים, עד שנוצרות בועות צפופות.

מנמיכים את מהירות המיקסר לאטית ומוזגים בזהירות את סירופ הסוכר לביצים.

מגבירים את מהירות המיקסר ומקציפים לקבלת קצף תפוח.

מקפלים את קצף הביצים לגבינת המסקרפונה.

ממיסים את הג'לטין התפוח במיקרוגל 20 שניות. מוסיפים את האייריש קרים לג'לטין המומס, מערבבים ומוזגים לתערובת המסקרפונה.

במיקסר עם וו הקצפה מקציפים שמנת מתוקה לקצף רך.

מקפלים את השמנת המוקצפת לתערובת המסקרפונה עד להומוגניות.

הרכבת הטירמיסו:

טובלים בישקוטי בקפה החם, שוברים לחצי ומניחים בכוס הגשה. מוזגים מעל הבישקוטי מוס מסקרפונה עד ל-2/3 גובה ומקפיאים לשעות אחדות.

לפני ההגשה מפדרים באבקת קקאו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ