סלמון בציפוי עשבי תיבול, פרמזן ושקדים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלמון בציפוי עשבי תיבול, פרמזן ושקדים

משחק של מרקמים ושפע של טעמים במנה עיקרית חגיגית

דרגת קושי: קל
סלמון בקראסט עשבי תיבול
בן יוסטר

לארוחה חגיגית אפשר וגם רצוי להשתמש בנתח אחד שלם, במשקל הכולל

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

ל-4 מנות:

4 נתחים פילה סלמון טרי, ללא עצמות, כ-200 גרם כל אחד

לציפוי הקראסט:

כוס פירורי לחם (רגילים, לא המוזהבים)

צרור פטרוזיליה

חצי כוס אגוזי מלך

5 כפות שמן קנולה

3 כפות פרמזן מגורד

כפית מלח

4 כפות שקדים קצוצים גס

הוראות הכנה

לחמם תנור לחום בינוני-גבוה (220 מעלות).

במעבד מזון לטחון את אגוזי המלך ולשים בקערה.

לטחון את הפטרוזיליה עם השמן ולהוסיף לקערה.

להוסיף לקערה את פירורי הלחם, המלח והפרמזן ולערבב היטב עד שמתקבלת תערובת ירוקה.

להניח את הסלמון על מגש מצופה בנייר אפייה, כשהעור כלפי מטה.

לקחת כל נתח סלמון ומעל הקערה לעסות בעדינות את בשר הדג עם התערובת, כדי שכמה שיותר ממנה ידבק בדג מכל הכיוונים.

להחזיר את הנתח למגש האפייה ולפזר עליו עוד מהתערובת.

לפזר על כל נתח שקדים קצוצים ולהכניס לתנור ל-12-10 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות