מתכון

סלט סלק עם חיטה ורוקפור

סלט מלא צבע וטעם, שלא ישאיר אף אחד אדיש

יוחנן ברנשטיין, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
יוחנן ברנשטיין, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
סלט סלק חיטה ורוקפור
צילום: בן יוסטר

רכיבים

הוראות הכנה

לאדות בשמן בצל וסלק במשך 5 דקות.

להוסיף מלח וסוכר. 

לערבב מדי פעם.

בזמן שהסלק מתבשל לבשל את החיטה: לשטוף היטב, להעביר לסיר עם מים ולהרתיח. אחרי שהמים רותחים לבשל 17 דקות ולסנן.

לבדוק אם הסלק התרכך ולהסיר מהאש.

להוסיף לסיר את החיטה המבושלת ולערבב מדי פעם, עד שהחיטה נצבעת באדום.

אחרי שהסלק והחיטה התקררו, לערבב היטב עם העירית והפטרוזיליה.

לפני ההגשה לפורר רוקפור מעל הסלט.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ