סלט סלק עם חיטה ורוקפור - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט סלק עם חיטה ורוקפור

סלט מלא צבע וטעם, שלא ישאיר אף אחד אדיש

דרגת קושי: קל
סלט סלק חיטה ורוקפור
בן יוסטר
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

8 סלקים בינוניים (לא מבושלים) מקולפים וחתוכים לקוביות של 1 ס"מ

3 בצלים סגולים גדולים חתוכים לקוביות של 1 ס"מ

4 כפות שמן זית

2 כפות סוכר

כף שטוחה מלח

400 גרם חיטה

צרור עירית קצוצה

חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

100 גרם גבינת רוקפור

הוראות הכנה

לאדות בשמן בצל וסלק במשך 5 דקות.

להוסיף מלח וסוכר. 

לערבב מדי פעם.

בזמן שהסלק מתבשל לבשל את החיטה: לשטוף היטב, להעביר לסיר עם מים ולהרתיח. אחרי שהמים רותחים לבשל 17 דקות ולסנן.

לבדוק אם הסלק התרכך ולהסיר מהאש.

להוסיף לסיר את החיטה המבושלת ולערבב מדי פעם, עד שהחיטה נצבעת באדום.

אחרי שהסלק והחיטה התקררו, לערבב היטב עם העירית והפטרוזיליה.

לפני ההגשה לפורר רוקפור מעל הסלט.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות