מתכון

מרק יוגורט קר ומשובח

מרק קיצי פשוט, קל ומהיר להכנה ואין גבול למשחקים שאפשר לעשות איתו, בקיצור - צזיקי למתקדמים

יוחנן ברנשטיין, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מרק יוגורט
צילום: בן יוסטר
יוחנן ברנשטיין, שף אורח
דירוג הגולשים
4 כוכבים
דרגת קושי:קל

ממש פשוט להכין את המרק הזה. המלפפון והשמיר הם המרכיבים הקלאסיים, אבל אין סוף לאפשרויות. למשל, את המלפפון והשמיר אפשר להחליף בנענע וגרגירי רימון או בעדשים שחורות וכוסברה.

רכיבים

  • 2 ליטרים יוגורט בקר 3% (10 גביעים)
  • 1 גביע שמנת חמוצה 15%
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ
  • 1 כף מלח דק
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון
  • 3 מלפפונים חתוכים לקוביות קטנות
  • 3 צנוניות פרוסות דק
  • 1 צרור שמיר קצוץ

הוראות הכנה

לערבב את המרכיבים יחד.

לפזר מעט צנונית, מלפפון ושמיר קצוץ לקישוט.

לזלף מעט שמן זית.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ