פטריות ממולאות בכל טוב - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פטריות ממולאות בכל טוב

מנה ראשונה אולטימטיבית ומפתיעה בכל ארוחה חגיגית

דרגת קושי: קל
פטריות ממולאות בכל טוב
הדס פרץ

את המנה הזו הכנתי בפעם הראשונה לפני חמש שנים בארוחת שבועות אצלי בבית, כשכבר
הייתי מיואשת מהתפריט הרגיל וחיפשתי משהו אחר. הציפיות ממני תמיד גבוהות, אז ניסיתי כמה דברים וזה מה שבחרתי להגיש בסוף. ההתלהבות הספיקה כדי שאכין את המנה הזאת בכל חג מאז. היא מתאימה גם לאירועים מיוחדים, כשרוצים מנה לא שגרתית על השולחן.

לאתר של ליאורה ברזניאק

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 4

רכיבים

ל-4 סועדים:

12 פטריות שמפיניון גדולות למילוי

3 כפות חמאה
1/3 כוס יין לבן יבש
3 כפות בצל ירוק קצוץ
1/4כפית מלח

1/4 כפית פלפל

3 כפות פירורי גריסיני
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום קצוצות
3 כפות פרמזן מגורדת
 

הוראות הכנה

לשטוף את הפטריות ולייבש היטב.
להפריד את רגלי הפטריות מהכובעים.
במחבת להמיס את החמאה ולהוסיף את היין. להכניס את הפטריות לטיגון קל ולאחר מכן להניח אותן בתבנית.

לחמאה וליין שנותרו במחבת להוסיף בצל ירוק, מלח, פלפל, פירורי גריסיני, פטרוזיליה קצוצה וכמובן שום. לטגן הכל כמה דקות. אם התערובת נראית יבשה, אפשר להוסיף כף חמאה ויין לבן.
לכבות את האש ולהוסיף את גבינת הפרמזן. לערבב, למלא את הפטריות ולאפות בתנור כעשר דקות בחום של 180 מעלות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות