בראוניז גבינה ושוקולד - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון בראוניז גבינה ושוקולד

מצד אחד גבינה ומצד שני עוגה פאדג'ית עם מרקם מיוחד, שמהווה תוספת מקורית לשולחן שבועות

דרגת קושי: קל
בראוניז גבינה ושוקולד
הדס פרץ

המתכון הזה מחבר את שתי האהבות הגדולות של ריקי יצחק, בשלנית ביתית באתר יאמי – עוגת שוקולד ועוגת גבינה. לכל מי שחושש מהקצפות ביצים, עליות ונפילות נגלה שכל מה כל מה שצריך בשביל להצליח כאן זה רק שתי קערות (ואין הקצפות).

 

3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 2.5 1 5 6

רכיבים

תבנית בקוטר 24 ס"מ

לבראוניז:

100 גרם חמאה

150 גרם שוקולד מריר

3 ביצים

1/2 כוס סוכר

1/4 כוס קמח

 

למלית הגבינה:

500 גרם גבינה לבנה 5%-9%

1 גביע שמנת חמוצה 15%

2 ביצים

3/4 כוס סוכר

2 כפיות תמצית וניל

50 גרם חמאה מומסת

1/4 כוס קורנפלור

הוראות הכנה

הכנת הבראוניז:

ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי (קערה מעל סיר עם מים רותחים – לשים לב שהקערה אינה נוגעת במים). ומערבבים לקרם אחיד.

מוסיפים את הסוכר והביצים ומערבבים עד שהתערובת חלקה.

מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהוא נבלע בתערובת.

מוזגים לתבנית ומעבירים למקרר לרבע שעה עד עשרים דקות.

הכנת מלית הגבינה:

טורפים את כל הרכיבים בקערה, עד שמתקבלת תערובת חלקה.

מוזגים בעדינות את תערובת הגבינה מעל הבראוניז.

אפשר "לקשקש" עם מזלג כדי ליצור דוגמת שיש.

אופים 40-35 דקות בחום של 170 מעלות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות