מתכון

איך מכינים קרם פרש בקלות?

קרם עשיר וטעים המשמש בעיקר לקינוחים, רטבים ואפילו כממרח מעודן על לחמים ומאפים טריים שתכינו לבד. מתכון של השף עומר אבישר ממסעדת קלארו

עומר אבישר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עומר אבישר, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל

רכיבים

  • 200 גרם שמנת חמוצה
  • 200 גרם שמנת מתוקה
  • קורט מלח

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים בסיר.

מחממים על אש קטנה למשך כמה דקות עד לטמפרטורה של 37 מעלות. כדאי להשתמש במד חום (אם כי ניתן לבדוק עם האצבע שהמסה לא חמה מדי)

מורידים מהאש ומעבירים לכלי אחסון למשך 24 שעות בטמפרטורת החדר.

מאכסנים במקרר עד להתייצבות המסה (12 שעות).

בסוף מתקבל קרם במרקם רך, עשיר וסמיך עם חמיצות עדינה.

ניתן לאכסן בקירור עד שבועיים.

קרם פרש ביתי

תגובות