מתכון ללבנה ביתית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מתכון ללבנה ביתית

לא ידעתם כמה קל, פשוט וזול להכין את הלבנה - הגבינה הים תיכונית ערבית העשויה מיוגורט. מתכון של השף עומר אבישר ממסעדת קלארו

דרגת קושי: קל
7תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 3

רכיבים

יוגורט טבעי – עדיף מחלב עיזים 5% שומן לפחות -1 ליטר

כפית מלח

הוראות הכנה

מערבבים את היוגורט עם המלח.

מניחים בבד / חיתול ותולים מעל הכיור עד שכל המים ניגרים.

למרקם רך מניחים למשך הלילה בלבד, למרקם קצת יותר יציב מניחים לעוד כמה שעות עד שמתקבל המרקם הרצוי.

מעבירים לכלי ולמקרר.

ניתן לאחסן בקירור לפחות שבועיים (תלוי בתאריך התפוגה של היוגורט).



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות