רביולי תירס, חמאת כמהין וגבינת בושה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון רביולי תירס, חמאת כמהין וגבינת בושה

מנה אופיינית לצפון איטליה. חמאת הכמהין מחמיאה לטעמי התירס ושניהם הופכים את המילוי לקרמי ועשיר

דרגת קושי: קל
רביולי תירס, חמאת כמהין וגבינת בושה
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 2

רכיבים

למלית תירס:

10 יחידות תירס טרי (ניתן להחליף בגרעיני תירס קפוא)

100 גרם פרמזן

50 גרם חמאה, מלח וסוכר

לרוטב:

50 גרם של מחית כמהין

2 שיני שום פרוסות

100 מיליליטר יין לבן

250 גרם חמאה

10 יחידות פטריות פורטובלו חתוכות לרבעים

10 יחידות אפונת שלג

 

הוראות הכנה

הכנת בצק רביולי

מלית התירס:

מבשלים את התירס וטוחנים אותו (אם התירס טרי, יש לטחון רק את הגרעינים).

מוסיפים את החמאה והפרמזן ומתבלים במלח וסוכר.

מקררים כרבע שעה.

כעת ניתן למלא את הרביולי בכל צורה שתבחרו.

הרוטב:

מטגנים קלות את הפטריות בשמן זית, מוסיפים את השום ומטגנים להזהבה.

מוסיפים את היין והכמהין ומאדים את האלכוהול.

מוסיפים את החמאה בהדרגה ומנמיכים את האש.

מבשלים את הרביולי.

מערבבים את הרוטב נמרצות, עד שכל החמאה נטמעת ברוטב.

מוסיפים את אפונת השלג.

מעבירים את הרביולי לכלי הגשה, מוסיפים את הרוטב ומניחים פרוסות של גבינת בושה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות