רביולי עגבניות עם פונדו בלו בוואריה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון רביולי עגבניות עם פונדו בלו בוואריה

היפוך תפקידים ברביולי: בפנים עגבניות ובחוץ רוטב גבינה כחולה

דרגת קושי: קל
רביולי עגבניות עם פונדו בלו בוואריה
דודו בכר

בדרך כלל נוהגים להכין את המנה עם רוטב עגבניות ומילוי גבינה. במנה שלנו יש טוויסט – המילוי הוא עם עגבניות והרוטב הוא מגבינה. רוטב הגבינה הכחולה מוסיף למנה מליחות עדינה ומענגת.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 1

רכיבים

למלית עגבניות:

30 עגבניות

בזיליקום

מלח

פלפל

תימין

סוכר

לפונדו בלו בוואריה:

100 גרם גבינת בלו

300 מיליליטר שמנת

 

הוראות הכנה

הכנת בצק הרביולי

מלית עגבניות:

חולטים את העגבניות ומקלפים אותן.

חותכים את העגבניות בצורה אופקית ומוציאים את תוכן העגבנייה, טוחנים למרקם חלק ושומרים בצד.

את בשר העגבניות מתבלים במלח, פלפל, תימין ומעט סוכר ומכניסים לתנור למשך 40 דקות בחום של 140 מעלות.

קוצצים את בשר העגבניות האפוי ומניחים על מסננת כרבע שעה.

קוצצים בזיליקום, מוסיפים  למלית המסוננת ומתקנים תיבול.

פונדו בלו בוואריה:

מחממים בסיר את הגבינה והשמנת וטוחנים למרקם חלק.

ממלאים את הרביולי ומבשלים אותם כ-3 דקות.

להגשה:

מניחים את הפונדו בתחתית הצלחת ועליו מניחים את הרביולי.

את תוכן העגבנייה ששמרנו בצד אפשר לבזוק מעל הרביולי.

אפשר לקשט בעלי בזיליקום.

אפשר להוסיף למנה חומץ בלסמי מצומצם, קרוטונים או אגוזים כתוספת מעל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות