רביולי ארטישוק, שום, שמן זית וגבינת ריקוטה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון רביולי ארטישוק, שום, שמן זית וגבינת ריקוטה

רביולי בסגנון איטלקי מובהק המשלב חומרי גלם הנפוצים מהמטבח האיטלקי. הארטישוק מקנה למנה חמצמצות עדינה ואילו התרד והאספרגוס מוסיפים פריכות וטעם

4 מנות דרגת קושי: בינוני
רביולי ארטישוק, שום, שמן זית וגבינת ריקוטה
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

למלית ארטישוק:

1 ק"ג ארטישוק אלה-רומנה (ניתן להשיג בקופסת שימורים)

יין לבן

שום

מרווה

לרוטב:

שום

שמן זית

תימין

פלפל

15 עגבניות שרי

גבינת ריקוטה

תרד

אספרגוס

הוראות הכנה

מכינים את בצק הרביולי

מלית ארטישוק: חותכים את הארטישוק גס.

מבשלים את הארטישוק במעט יין לבן, שום ומרווה עד לריכוך.

טוחנים הכל למחית חלקה ומקררים. אחרי שהמלית מתקררת אפשר למלא את הרביולי.

עגבניות צלויות: לוקחים 15 עגבניות שרי חצויות לאורכן, מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל, סוכר ותימין. אופים בתנור 30 דקות בחום של 180 מעלות ומקררים.

מטגנים 3 שיני שום פרוסות בשמן זית עד להזהבה.

מוסיפים את האספרגוס למחבת וממשיכים לבשל. בינתיים מבשלים את הרביולי כ-3 דקות במים רותחים.

שופכים את הרביולי למחבת עם הרוטב.

מעבירים לצלחת ומפזרים את העגבניות הצלויות.

להגשה ניתן להוסיף עלי בזיליקום ולפורר גבינת ריקוטה מעל לרביולי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות