פריטטה: פשטידת מחבת של אספרגוס ופסטרמה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פריטטה: פשטידת מחבת של אספרגוס ופסטרמה

כמה ביצים, קצת חומרים משובחים ומחבת אחת ומתקבלת פשטידה על הכיריים, יפה למראה ומהירת הכנה

דרגת קושי: קל
פריטטה אספרגוס
דרימסטיים

"פריטטה" הוא מונח איטלקי אלגנטי, המסתיר מאחוריו סדרה משובבת של מתכוני מחבת לאנשים עצלים. צריך רק מחבת טפלון טובה ואיזה עשר ביצים מובחרות. מוסיפים כמה חומרים משובחים אחרים ומתקבלת פשטידה על הכיריים, יפה למראה ומהירת הכנה. מי שמכניס לתוכה אספרגוס, פרמזן ונתחי פסטרמה (או פרושוטו) קוצר מאכל יוקרתי.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

250 גרם אספרגוס טריים חתוכים (אפשר גם משימורים מסוננים היטב וחתוכים)

12 ביצים טרופות
1/3 כוס גבינת פרמזן מגוררת
150 גרם פסטרמה הודו בטעם ברבקיו חתוך דק (או פסטרמה משובחת אחרת)
מלח ופלפל בנדיבות
3 כפות שמן זית

הוראות הכנה

1. מחממים את שמן הזית במחבת טפלון רחבה. מנענעים את המחבת לציפוי אחיד.
2. מערבבים את כל החומרים ושופכים למחבת. מנענעים לפיזור אחיד. מכסים
את המחבת ומבשלים 15-12 דקות.
3. מסירים מדי פעם את המכסה, ומרימים בסכין את שולי הפריטטה כדי שהביצים
שעדיין לא התבשלו יחליקו למטה.
4. פורסים למשולשים בתוך המחבת, או הופכים הכל על צלחת הגשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות