טאקו סטייק קצוץ - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טאקו סטייק קצוץ

שימו סטייק קצוץ, מתובל ועסיסי על טורטייה ולא תוכלו להפסיק לזלול

דרגת קושי: קל
טאקו סטייק קצוץ
דודו בכר

המקסיקנים מגישים מגוון סוגי בשרים, מבקר, עגל ועד חזיר וכמובן סוגי עופות. את כולם ללא יוצא מן הכלל הם ייצלו או יבשלו עד לדרגת עשיה מלאה ובכל זאת - הבשרים במקסיקו תמיד רכים וטעימים. מומלץ ללוות את הסטייק הקצוץ בירקות טריים, גואקמולה, ריפרייד בינס וסלסה – כל סועד לפי רצונו.

 

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

6 טורטיות תירס או קמח חיטה בקוטר 8 ס"מ

450 גרם בשר בקר. שייטל, סינטה או פילה פרוס לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ

מעט מלח גס

מעט שמן זית

לתערובת תיבול:

1 כפית כמון טחון

1 כפית פפריקה מתוקה

1/3 כפית אורגנו

1/3 כפית פלפל שחור טחון

הוראות הכנה

מערבבים את כל חומרי תערובת התיבול.

מחממים מחבת פסים כבדה, או גריל משומנים מעט.

מתבלים את הבשר בתערובת התיבול ומטפטפים מעט שמן זית.

משהמחבת חמה מאוד, צולים את הסטייקים במהירות, כמה דקות מכל צד עד שיהיו עשויים לטעמכם. מעבירים למשטח עבודה וממתינים כמה דקות.

מפזרים מעט מלח גס. בעזרת סכין חדה פורסים את הבשר לרצועות ברוחב  1.5 ס"מ.

מכינים את הטאקו: על כל טורטייה קטנה מורחים את התוספות שרוצים: גוואקמולה, סלסה, ריפרייד בינס. מוסיפים את רצועות הסטייק ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות