מתכון |

תערובת גראם מסאלה

גראם מסאלה בסיסי חייב להכיל במינונים כאלה ואחרים תבלינים עיקריים כמו: קינמון, הל, מוסקט, כמון ופלפל שחור, אבל לכל משפחה בהודו יש את המתכון שלה. זה המתכון שלי

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:3 כפות
גראם מסאלהצילום: לימור לניאדו תירוש

רכיבים

  • 1 כף תרמילי הל

  • 1 כפית גרגירי פלפל שחור שלמים

  • 1 כפית מסמרי ציפורן

  • 1 כפית זרעי כמון

  • 1 מקל קינמון

  • 1/3 אגוז מוסקט מגורר

הוראות הכנה

במחבת יבשה קולים את כל התבלינים עד שעולה מהם ניחוח עז. מעבירים למטחנת תבלינים וטוחנים מעט גס. שומרים בצנצנת זכוכית.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ