תערובת גראם מסאלה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תערובת גראם מסאלה

גראם מסאלה בסיסי חייב להכיל במינונים כאלה ואחרים תבלינים עיקריים כמו: קינמון, הל, מוסקט, כמון ופלפל שחור, אבל לכל משפחה בהודו יש את המתכון שלה. זה המתכון שלי

3 כפות דרגת קושי: קל
גראם מסאלה
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

1 כף תרמילי הל

1 כפית גרגירי פלפל שחור שלמים

1 כפית מסמרי ציפורן

1 כפית זרעי כמון

1 מקל קינמון

1/3 אגוז מוסקט מגורר

הוראות הכנה

במחבת יבשה קולים את כל התבלינים עד שעולה מהם ניחוח עז. מעבירים למטחנת תבלינים וטוחנים מעט גס. שומרים בצנצנת זכוכית.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות