צ׳אטני תפוחים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון צ׳אטני תפוחים

מטבל הודי חמוץ-מתוק שמלווה נהדר תבשילי בשר, טלה ועוף

כוס גדושה דרגת קושי: קל
צ'טני
לימור לניאדו תירוש

במקור הצ'אטני החמוץ־מתוק הזה הוכן ממנגו ירוק (בוסר). ניתן להחליף אותו בתפוחים ירוקים חמצמצים, כפי שמופיע במתכון, או בתערובת שווה של תפוחים וקיווי. מגישים את הצ'אטני לצד תבשילי בשר, טלה ועוף.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 2

רכיבים

1 שן שום קלופה

פיסת ג'ינג'ר באורך 3–4 ס"מ, קלופה (10 גרם נטו)

1/2 כוס עלי כוסברה שטופים

1/4 כוס עלי נענע שטופים

1/2 פלפל ירוק חריף או יותר לפי הטעם

1 תפוח עץ ירוק חמצמץ (גרני סמית) קלוף, מגולען וחתוך לרבעים

1 כף מיץ לימון

1/2 כפית מלח

1 כף מים

צ'ילי אדום טרי פרוס לטבעות

הוראות הכנה

שמים את כל החומרים (פרט לצ'ילי) בקערת מעבד המזון וטוחנים עד לקבלת מחית עדינה.

אם המחית חריפה מדי מוסיפים עוד חצי תפוח וטוחנים.

מוסיפים טבעות צ'ילי, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות