מתכון |

סלט ביצים, תפוחי אדמה ועוף

בקולקטה נהגו להכין את הסלט הזה בימי שבת בצהריים לצד החמין המסורתי, סלט שהוכן משאריות העוף שנותרו מארוחת שישי בערב

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:4-6 מנות
צילום: לימור לניאדו תירוש

רכיבים

  • 2 תפוחי אדמה מבושלים וקצוצים לקוביות
  • 1 עוף מבושל מפורק לנתחים קטנים (1 כוס)
  • 3 ביצים קשות קצוצות לקוביות
  • 1/3 כוס עלי כוסברה שטופים וקצוצים
  • 1/2 פלפל ירוק חריף (או יותר, לפי הטעם) חתוך לחצאי עיגולים דקים
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים לעיגולים דקים כולל החלק הירוק
  • 2 כפיות מיץ לימון
  • 1/4 כפית מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מערבבים בעדינות בקערה את כל החומרים, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ