עוגיות שקדים ממכרות עם אגוזי לוז ותבלינים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגיות שקדים ממכרות עם אגוזי לוז ותבלינים

זהירות ממכר, עוגיות מהסוג הזה שאי אפשר לאכול רק אחת. מתכון של הקונדיטורית נופר צור (מקונדיטוריית שו-שו)

דרגת קושי: קל
עוגיות שקדים, אגוזי לוז ותבלינים
מוטי מילרוד
4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 4

רכיבים

240 גרם חמאה רכה

125 גרם אבקת סוכר

1 ביצה M (50 גרם)

חלמון מביצה אחת (20 גרם חלמון) 

1 כפית תמצית וניל איכותית

קורט מלח

340 גרם קמח לבן

80 גרם אגוזי לוז קלויים וטחונים 

30 גרם שקדים טחונים

1/4 כפית קינמון טחון

הוראות הכנה

במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה, אבקת הסוכר והווניל לקרם.

מוסיפים את הביצה, החלמון והמלח ומעבדים עד לאיחוד החומרים.

בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים (קמח, תבלינים, ואגוזים)

ומוסיפים לקערת המיקסר בבת אחת.

מעבדים רק עד שמתקבל בצק אחיד.

מחלקים את הבצק לשתי שקיות סנדוויץ׳ ומרדדים לעובי של 1/2 ס"מ.

מעבירים לקירור על משטח ישר, לשעתיים.

חותכים את שולי השקית ומקלפים את החלק העליון שלה.

חותכים לריבועים בגודל הרצוי, בעזרת סכין ארוכה ומשוננת.

מסדרים על מגש המרופד בנייר אפייה, במרווחים, ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות 20-15 דקות.

העוגיות אמורות להזהיב מעט.

מצננים ומפדרים באבקת סוכר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות