עוגיות קוואקר, חמאת בוטנים ושוקולד צ׳יפס - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגיות קוואקר, חמאת בוטנים ושוקולד צ׳יפס

עוגיות אולטימטיביות ליד הקפה שמתאימות בדיוק לחובבי חמאת בוטנים. מתכון של נופר צור מקונדיטוריית שו-שו

דרגת קושי: קל
עוגיות קוואקר, חמאת בוטנים ושוקולד צ׳יפס
מוטי מילרוד
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 4

רכיבים

100 גרם חמאה רכה, חתוכה לקוביות

3/4 כוס סוכר חום בהיר (דמררה)

2 כפות חמאת בוטנים

140 גרם (1 כוס) קמח לבן

1 כוס קוואקר, אינסטנט

1/4 כפית סודה לשתייה

3 כפות חלב

1 כוס שוקולד צ'יפס

הוראות הכנה

בקערת המיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר חום לקרם משחתי, מוסיפים את חמאת הבוטנים וממשיכים לעבד לקרם אחיד.

בקערה נפרדת מערבבים קמח מנופה, סודה לשתייה וקוואקר ומוסיפים לקערת המיקסר בבת אחת.

מערבבים במהירות נמוכה עד לאיחוד החומרים ומוסיפים את החלב והשוקולד צ'יפס.

מסיימים בקיפול ידני, כדי לא לערבב יותר מדי את המסה.

מחלקים את המסה לשתי שקיות סנדוויץ' ומרדדים לעובי של 1/2 ס"מ.

מניחים את השקיות בקירור, על משטח ישר, למשך שעה.

לאחר הקירור המסה נוקשה ואפשר לחתוך אותה לעוגיות.

נעזרים בסכין חדה כדי לפתוח את השקיות וחותכים את המסה לריבועים בגודל הרצוי.

מסדרים את העוגיות בתבנית מרופדת עם נייר אפייה במרווחים, הן תופחות מעט, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך כ-20 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות