מתכון

עוגיות סבלה שוקולד

עוגיות שכל הקסם שלהן טמון במרקם הפריך והנמס בפה ובהתגנבות הטעם השוקולדי לפה. מתכון של הקונדיטורית נופר צור (מהקונדיטוריה שו-שו)

נופר צור, שף קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
נופר צור, שף קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
עוגיות סבלה שוקולד

רכיבים

  • 225 גרם חמאה חתוכה לקוביות, בטמפרטורת החדר
  • 200 גרם (כוס) סוכר לבן
  • כפית תמצית וניל איכותית
  • קורט מלח
  • 1 ביצה L (60 גרם)
  • 250 גרם קמח לבן
  • 50 גרם קקאו כהה
  • 50 גרם שקדים טחונים
  • 100 גרם שוקולד מריר איכותי, קצוץ דק

הוראות הכנה

במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר ווניל לקרם. 

מוסיפים ביצה.

מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה נפרדת ומוסיפים לקערת המיקסר.

מעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד.

מחלקים את הבצק ל-2 שקיות סנדביץ׳ (אפשר לחלק לשלוש שקיות, אם רוצים את העוגיות דקות יותר) ומרדדים מהצד הסגור של השקית כלפי הצד הפתוח, כך שיתקבל מלבן בצק אחיד בעוביו.

מעבירים למקרר לשעתיים.

בעזרת סכין קטנה חותכים את השוליים של השקית ומפרידים את החלק העליון שלה.

חותכים לקוביות / מלבנים בגודל הרצוי, בעזרת סכין לחם ארוכה ומשוננת. מסדרים על תבנית המרופדת בנייר אפייה.

אופים ב-180 מעלות 18-16 דקות.

מצננים.

תגובות