תבשיל גולאש קלאסי

תבשיל גולאש ברוטב עגבניות, שאפשר לשמור במקרר ולאחר מכן לחמם במיקרו ולהגיש. מומלץ לאכול עם אורז לבן מאודה

זמי שרייבר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
זמי שרייבר, שף אורח
דירוג הגולשים
4 כוכבים
דרגת קושי:קל
גולש זמי שרייבר
צילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • 1 ק"ג בשר כתף בקר חתוך לקוביות
  • 2 בצלים גדולים קצוצים
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/2 כוס רסק עגבניות
  • 4 שיני שום קצוצות
  • מלח, פלפל, פפריקה
  • מים
  • קמח

הוראות הכנה

מטגנים את הבשר בסיר בשמן, עד השחמה קלה.

מוסיפים לסיר את הבצל, השום והתבלינים. מערבבים היטב ומטגנים עד ריכוך הבצל.

מערבבים את הרסק בכמות שווה של מים ויוצקים מעל. מוסיפים מים במידת הצורך, כך שיכסו את הבשר.

מביאים לרתיחה ומקטינים את הלהבה.

מבשלים עם מכסה במשך שעה וחצי-שעתיים, עד לריכוך הבשר.

אם הרוטב לא סמיך מספיק, אפשר להסמיכו בעזרת מעט קמח מומס במים קרים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ