תבשיל גולאש קלאסי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תבשיל גולאש קלאסי

תבשיל גולאש ברוטב עגבניות, שאפשר לשמור במקרר ולאחר מכן לחמם במיקרו ולהגיש. מומלץ לאכול עם אורז לבן מאודה

דרגת קושי: קל
גולש זמי שרייבר
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 3

רכיבים

1 ק"ג בשר כתף בקר חתוך לקוביות

2 בצלים גדולים קצוצים

1/4 כוס שמן

1/2 כוס רסק עגבניות

4 שיני שום קצוצות

מלח, פלפל, פפריקה

מים

קמח

הוראות הכנה

מטגנים את הבשר בסיר בשמן, עד השחמה קלה.

מוסיפים לסיר את הבצל, השום והתבלינים. מערבבים היטב ומטגנים עד ריכוך הבצל.

מערבבים את הרסק בכמות שווה של מים ויוצקים מעל. מוסיפים מים במידת הצורך, כך שיכסו את הבשר.

מביאים לרתיחה ומקטינים את הלהבה.

מבשלים עם מכסה במשך שעה וחצי-שעתיים, עד לריכוך הבשר.

אם הרוטב לא סמיך מספיק, אפשר להסמיכו בעזרת מעט קמח מומס במים קרים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות