עוף במרינדה אסייתית בתנור - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוף במרינדה אסייתית בתנור

קל, פשוט ומהיר והכי חושב: אפשר לחמם בעבודה

דרגת קושי: קל
עוף במרינדה אסייתית
תומר אפלבאום

את המנה הזו רצוי להכין כיממה מראש, על מנת להשרות את העוף במרינדה

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

8 שוקיים עוף

למרינדה:

חצי כוס רוטב סויה

חצי כוס שמן זית

1/2 כפית שום כתוש

1/2 כפית חזרת אדומה (אופציונלי, למי שאוהב חריף)

הוראות הכנה

מערבבים את חומרי המרינדה ומעבירים לשקית אטומה (רצוי שקית עם סוגר פלסטיק). מוסיפים לשקית את שוקי העוף. אוטמים את השקית ומעבירים למקרר למשך מינימום שעתיים ומקסימום יממה. מדי פעם הופכים את השקית, כך שהרוטב יעטוף את העוף מכל צדדיו.

מעבירים לתבנית ואופים בחום של 200 מעלות 45 דקות, או עד שהעוף משחים ונעשה קריספי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות