כרוב מאודה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כרוב מאודה

תוספת כיפית ליד מנה בשרית בארוחת הצהריים שאפשר לחמם בקלות בעבודה

דרגת קושי: קל
כרוב מאודה
תומר אפלבאום
6תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 5

רכיבים

1 כרוב חתוך לפרוסות

2 כפות רסק עגבניות

2 כפות סוכר

חצי כפית מלח

2 בצלים קצוצים

הוראות הכנה

מזהיבים את הבצל הקצוץ בסיר עם מעט מאוד שמן. מוסיפים 2 כוסות מים, סוכר, רסק עגבניות ומלח ואת הכרוב הפרוס. מבשלים על אש נמוכה כשעה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות