מתכון

כרוב מאודה

תוספת כיפית ליד מנה בשרית בארוחת הצהריים שאפשר לחמם בקלות בעבודה

זמי שרייבר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים6
זמי שרייבר, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
כרוב מאודה
צילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • 1 כרוב חתוך לפרוסות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות סוכר
  • חצי כפית מלח
  • 2 בצלים קצוצים

הוראות הכנה

מזהיבים את הבצל הקצוץ בסיר עם מעט מאוד שמן. מוסיפים 2 כוסות מים, סוכר, רסק עגבניות ומלח ואת הכרוב הפרוס. מבשלים על אש נמוכה כשעה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ