מתכון

ירקות מאודים

מתכון קל, פשוט ומהיר לתוספת בריאה ועשירה בצבעים ובטעמים

זמי שרייבר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
זמי שרייבר, שף אורח
דירוג הגולשים
3.5 כוכבים
דרגת קושי:קל
ירקות מאודים

רכיבים

  • ראש כרוב פרוס לפרוסות
  • 3 קישואים חתוכים לקוביות
  • 5-4 גזרים פרוסים לטבעות
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • חציל אחד קלוף וחתוך לקוביות
  • 3 בצלים קצוצים
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות סוכר
  • חצי כפית מלח
  • מים

הוראות הכנה

בסיר עם מעט שמן מזהיבים את הבצלים הקצוצים. מוסיפים את הגזר ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-10 דקות. מוסיפים את יתר הירקות, רסק ותבלינים ומערבבים היטב תוך טיגון קצר. מכסים את הירקות במים. מבשלים עד לריכוך מלא ואידוי כל הנוזלים. טועמים ומתקנים תיבול.

תגובות