ירקות מאודים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ירקות מאודים

מתכון קל, פשוט ומהיר לתוספת בריאה ועשירה בצבעים ובטעמים

דרגת קושי: קל
ירקות מאודים
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 3

רכיבים

ראש כרוב פרוס לפרוסות

3 קישואים חתוכים לקוביות

5-4 גזרים פרוסים לטבעות

2 עגבניות חתוכות לקוביות

חציל אחד קלוף וחתוך לקוביות

3 בצלים קצוצים

4 כפות רסק עגבניות

2 כפות סוכר

חצי כפית מלח

מים

הוראות הכנה

בסיר עם מעט שמן מזהיבים את הבצלים הקצוצים. מוסיפים את הגזר ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-10 דקות. מוסיפים את יתר הירקות, רסק ותבלינים ומערבבים היטב תוך טיגון קצר. מכסים את הירקות במים. מבשלים עד לריכוך מלא ואידוי כל הנוזלים. טועמים ומתקנים תיבול.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות